Menu
Your Cart
20% OFF on all products Shop now

Journal Blog RSS Feed

26 sep. IPhone størrelser - Hvor stor er en iPhone?
0 315
Sammenlig størrelser på iPhone modellerneNår du skal købe nyt mobilcover, så er det vigtigt at kende den rigtige størrelse på din iPhone. Kan coveret fra min gamle iPhone benyttes eller skal jeg bestille et nyt? Passer coveret til iPhone xr til andre..
03 jun. Hvordan nulstiller men en iPhone?
0 124
Mange oplever udfordringer med at finde menuen hvor der er mulighed for at nulstille en iPhone. Derfor får du denne trin for trin guide her. Det er nemlig ikke så vanskeligt som mange tror.Sådan nulstiller du din iPhone til fabriksindstillingerTryk p..
13 maj Læderetui til iphones
0 121
Nettofon.dk leverer flotte læderetuier til smartphones, tablets og computer. Et læderetui tilføjer et flot og eksklusivt tidsløst look til din elektronik og giver et personligt touch. Læder er et naturmateriale og behageligt at røre ved. Etuierne bes..
29 jan. Udnyt alle funktioner på telefonen
0 101
Der findes mange forskellige slags covers til din iPhone, her får du lidt info omkring dem, hvad forskellen er og hvordan du finder det bedste iPhone cover til dig.iPhone covers kommer som sagt i mange forskellige typer: der er nogle i hård plastik e..
21 jan. Tre gode grunde til at bruge et læderetui til din mobil
0 103
Det er sund fornuft at beskytte din mobil med et etui. Så slipper du for bekymringer for følsom elektronik, smadrede skærme og grimme ridser. Når du har fundet en lækker telefon, fortjener den også et lækkert læderetui. Hos Nettofon finder du en rækk..
Viser 1 til 5 af 5 (1 Sider)
Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.